Gå direkt till innehålletGå direkt till sökGå direkt till sök
  • Hämta i varuhus efter 2 timmar
  • Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999,-
  • Öppet köp i 60 dagar
Jula

Vi tar hand om våra anställda

Julas viktigaste tillgång är vi som jobbar här. När vi mår bra, mår också Jula bra. Vi på Jula är engagerade och drivna. Tillsammans utvecklar vi oss själva och företaget, och varje dag skapar vi en arbetsplats som både är trevlig att jobba på och som är attraktiv för våra kunder.

Vi strävar efter ökad mångfald.

Hos oss finns det medarbetare med olika bakgrund, kompetenser och erfarenhet. Det bidrar till ett mer kreativt och innovativt arbetsklimat och hjälper oss att möta och förstå våra kunder på bästa sätt. Hos oss har alla samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter – diskriminering eller trakasserier får inte förekomma! 

Visste du att…
Under 2022 såg könsfördelningen ut så här: män: 55% och kvinnor: 45%.

Vi arbetar för en god arbetsmiljö.

Våra medarbetare ska må bra på jobbet. Därför arbetar vi ordnat och organiserat för att vår arbetsmiljö ska vara så fri från ohälsa och olyckor som möjligt. Genom att undersöka arbetsförhållanden, bedöma olika risker och vidta de åtgärder som krävs tar vi som arbetsgivare ansvar för våra medarbetare.

Utbildning får oss att växa.

Vi är stolta över vår utbildning inom ledarskap som vi erbjuder våra chefer och gruppledare. Den hjälper våra ledare att bli tydligare i sitt ledarskap och skapa samsyn kring sitt uppdrag tillsammans med andra. Den hjälper oss också att bygga goda relationer mellan avdelningar. När vi stärker chef- och ledarskapet, men också medarbetarskapet, kan vi nå Julas mål på ett enklare och bättre sätt. 

Vill du veta mer om vad vi gör för våra medarbetare?

🌍 Läs sidan 24-25 i Julas Hållbarhetsredovisning 2022